18.3.10

Curious Pages: el bloc de Lane Smith i Bob Shea

L'il·lustrador Lane Smith i l'escriptor Bob Shea s'ocupen d'aquest espai tan sorprenent sobre llibres per a infants. La majoria dels llibres que hi comenten es van publicar durant la primera meitat del segle passat, però també n'hi ha alguns de més recents, com és el cas dels dos àlbums escrits per Umberto Eco i il·lustrats per Eugenio Carmi: The Bomb and the General i The Three Astronauts.


5 comentaris:

Cristiana C. ha dit...

Hello! I looove that blog, you can find incredible books there, some older and some new, in all case it's a real discovery! Besides all this Lane Smith is a very nice illustrator.
Cris

ilustroskop ha dit...

Cristiana, il tuo blog, La Scatola del Tè, è anche molto interessante.

Grazie per la tua visita!

Cristiana C. ha dit...

Grazie Agnès! Molte, molte, molte grazie!!! Fra qualche giorno esce la recensione di un nuovo albo molto bello (per me of course!).

Grazie a voi per l'add!

sfer ha dit...

Els buscaré, que veig que es van editar en català i encara volten per algunes biblioteques. Jo d'aquest tàndem només coneixia "Els Gnoms de Gnu". Gràcies!

ilustroskop ha dit...

Gràcies, Sfer! No sabia que hi fossin en català. Acabo de veure que La bomba i el general està disponible a la biblioteca del meu barri, en canvi, Els tres cosmonautes no el tenen. Bé, em conformaré amb un.