16.10.10

Cómo reconocer a un monstruo, de Gustavo Roldán

L'últim àlbum de Gustavo Roldán (1965, Argentina) ja es pot trobar a les llibreries. Es tracta de Cómo reconocer a un mostruo. En aquest relat, l'autor ens alliçona perquè puguem estar segurs, després d'una minuciosa observació, que efectivament estem davant d'un ésser mostruós. Sembla que ens hem de fixar, sobretot, en les potes, la panxa, la cua, les escates, les orelles, els ulls, el nas i la boca. I si, finalment, ja no en tenim cap dubte, què hem de fer? La resposta la trobem -és clar- al final de la història.


 [Coberta i detalls de les pàgines interiors de Cómo reconocer a un monstruo, editat per Thule en català i castellà]

Aquesta edició és una versió renovada de la que es va publicar amb el mateix títol el 1989 a l’Argentina (AZ editora). L’autor ens ho explica amb més detall en un apunt del seu bloc.


Gustavo Roldán també és l'autor dels tres magnífics llibres que detallem tot seguit: [Coberta i detall de l'interior de L'eriçó, editat per Thule en català i castellà][Coberta d'Un hombre con sombrero, editat per Dib-buks][Coberta i detall d'El Señor G., editat per A buen paso]

A hores d'ara, tothom ja deu tenir prou pistes per reconèixer un llibre de Gustavo Roldán, no?

4 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

És moníssim el monstre que ha creat i de ben cert que ho és!

MARCO CHAMORRO ha dit...

Gustavo Roldán es un gran autor!!!.

Meri. ha dit...

Realment il·lustracions simples però amb molta força, i es que el traç negra m'agrada moltíssim!

Felicitats el llibre, te pinta de ser genial!


www.perfumdepintura.com

ilustroskop ha dit...

Espolsada: Gràcies per la visita i el comentari. Aquest monstre és força pacient, trobo :) (per ser un monstre).

Marco: Estoy de acuerdo contigo. L'eriçó es mi álbum preferido: una historia muy buena contada de manera magistral. Gracias y saludos.

Meri: Hola i benvinguda. El que es veu, el que queda en el llibre acabat sembla senzill, però no faria l'efecte que fa si darrere no hi hagués el talent i les hores de feina d'un autor com Roldán. Gràcies i salutacions.