14.12.10

Un curtmetratge d'Ente, Tod und Tulpee [L'ànec i la mort], de Wolf Erlbruch


L'autor d'aquest curtmetratge és Matthias Bruhn (1962), director del TrickStudio Lutterbeck GmbH de Colònia, i professor d'animació a la HGK Luzern, a Suïssa, i a la Poudrière de Valence, a França. Aquest especialista en animació també és el responsable del curtmetratge sobre La talpeta que volia saber qui li havia fet allò al cap (Kalandraka) i d'un altre curt basat en l'àlbum La gran qüestió (Kókinos), tots dos llibres de Wolf Erlbruch.[Aquest vídeo és només una còpia de 6 minuts d'una part del dvd original, que en dura 10]


Entrevista a Matthias Bruhn sobre aquesta animació (en alemany)

------------------------------------------

Recordem que l'àlbum de Wolf Erlbruch, El pato y la muerte, està publicat en castellà per l'editorial Barbara Fiore.

4 comentaris:

sfer ha dit...

Ondia!
Quin descobriment... O_O
Gràcies!!!

ilustroskop ha dit...

Hola, Sfer! Buscava el de la talpeta a You tube i mira... El dvd original deu estar molt bé, tot i que no puc llegir aquest àlbum ni mirar el vídeo sense quedar-me un pèl trasbalsada.

Salutacions i gràcies per fer comentaris. A vegades em fa la sensació que parlo [escric] sola :)

sfer ha dit...

Conec aquesta sensació :-)
A Internet cada vegada anem més atabalats, però pots estar segura que no sóc la única que et segueix...

De tant en tant, però, hi ha alguna cosa (com assabentar-me d'aquesta animació: coneixia la de la talpeta, però no tenia ni idea que haguessin fet aquesta altra!) que ens remou tant que no podem passar per alt el comentari :-)

Tu tira endavant, que et ben asseguro que jo em miro i remiro totes les teves entrades! De fet, ha sigut per la teva ressenya de "La casa del árbol" que he afegit aquest llibre a la meva llista de desitjos d'aquest Nadal, tot i que encara no l'he vist "en viu i en directe"

Una abraçada!

ilustroskop ha dit...

Gràcies, Sfer, per les teves paraules.
Una abraçada!