24.2.11

Camilla Engman estrena pàgina web


La coneguda artista sueca Camilla Engman, coautora de Troppo Tardi (el text és de Giovanna Zoboli), un àlbum il·lustrat que no fa gaire mesos va publicar l'editorial Topipittori, ha renovat la seva pàgina web. Si us agrada l'obra d'Engman (pintura, il·lustració, ceràmica...), no deixeu de visitar-la.



Coberta de Troppo Tardi

5 comentaris:

sfer ha dit...

Em cauen bé, els de Topipittori. En Nesquens i la Camilla. Hauré de posar-me les piles i buscar aquest llibre seu per alguna banda...

ilustroskop ha dit...

Hola, Sfer. Sí, a mi també m'agrada aquesta editorial. El de la Camilla l'he vist dos cops a Barcelona i encara no me l'he comprat... També vull mirar-me el d'una altra "bloguera" coneguda: l'Ana Ventura (Nove storie sull'amore).

sfer ha dit...

Ostres! I no pots fer-me publicitat d'on el vas veure? Va... jo me la jugo per... Abracadabra? (és que les prestatgeries d'italians no me les miro mai! vaig directa a les franceses i angleses... molt mal fet, pel que es veu!)

ilustroskop ha dit...

Sí, el vaig veure (ja fa temps) a Abracadabra i a la Central del Raval. Ara, no sé si encara els tenen, però segur que el Ricardo te'l pot demanar, no? :)

Xavier Salomó ha dit...

Ara mateix vaig a veure el web de la Camilla. Merci per la notícia.