14.11.10

Poka y Mina en el cine, de Kitty Crowther

No fa gaire dies, Ilustroskop va dedicar una entrada a la sèrie Poka y Mina, que l'editorial Los cuatro azules publica en castellà. Ara, que ja podem trobar els dos títols traduïts a les llibreries, aprofitem per mostrar alguns detalls de Poka y Mina en el cine.

Després de jugar amb Sila -el seu peluix preferit-, llegir un llibre i prendre's la tassa de xocolata, Mina ja no sap què fer. Per sort, de seguida arriba Poka amb una gran idea: aniran al cinema! Mina en té moltes ganes, però es vol endur els seus vuit peluixos, que mai no han estat al cinema. Poka no les té totes, però finalment, els dos insectes volen ben carregats fins a la sala on projecten la pel·lícula. Un cop allà, Mina acomoda els peluixos en butaques separades, s'impacienta per veure la pel·lícula i -ja amb els llums apagats- s'adona que té molta set (els peluixos també en tenen, és clar!). Poka pren paciència i acompanya Mina al bar, on es prenen un suc de flors ben refrescant. Quan tornen a la sala, Mina s'adona que s'ha descuidat Sila al bar. 

Al final del llibre no sabem si Poka i Mina han vist la pel·lícula, però sí que podem assegurar que Mina s'ho ha passat molt i molt bé. 



[Dues il·lustracions, plenes de detalls divertits, de la sala de cinema on Mina posa a prova la paciència de Poka: la primera imatge amb el llum encès i la segona amb el llum apagat]



Poka y Mina  En el cine
Kitty Crowther
Traducció de Raquel López
Editat per Los cuatro azules
Octubre, 2010 

4 comentaris:

Xavier Salomó ha dit...

Gràcies, Agnès, per l'entrevista a Ungerer...c'est super intéressant, bien sûr ; )

ilustroskop ha dit...

Home... l'Ungerer, ja se sap! :)
Salutacions Xavier!

Anònim ha dit...

bonito... el dibujo me recordó a mi adorado "la princesa viene a las 4"

ilustroskop ha dit...

Anónimo:

Gracias por tu comentario. Dejo un enlace para quien no conozca el libro que citas:

http://www.cuatrogatos.org/6laprincesavienealascuatro.html